Pameče 177a
Slovenj Gradec
2380
zimko@komusg.si
Facebook

Discipline

Discipline

Prizorišče letošnjih športnih iger delavcev komunalnega gospodarstva je na Koroškem, na gorsko turističnem centru Kope, ki leži na skrajnem zahodnem in najvišjem delu Pohorja nad mestom Slovenj Gradec.

 

Vsako podjetje lahko prijavi neomejeno število udeležencev oz. tekmovalcev v posamezni disciplini.

 

VELESLALOM

Tekmovanje v veleslalomu bo potekalo na nezahtevni smučarski progi Pungart in Velika Kopa v dveh ženskih in štirih moških kategorijah. Organizator na podlagi pravilnika in prijav tekmovalcev le-te razvrsti v ustrezne kategorije.

*Velesalom za ženske in moška kategorija D bo potekal na smučarski progi Velika Kopa. Dostop je od vrha sedežnice Pungart. Bo označeno.

DESKANJE NA SNEGU

Tekmovanje v deskanju na snegu bo potekalo na nezahtevni smučarski progi Velika kopa v ženski in moški kategoriji.

*Dostop je od vrha sedežnice Pungart. Bo označeno.

TEK NA SMUČEH

Tekmovanje v teku na smučeh bo potekalo na smučarski progi Sedlo v ženski in dveh moških kategorijah. Organizator na podlagi pravilnika in prijav tekmovalcev le-te razvrsti v ustrezne kategorije.

SANKANJE

Tekmuje se na označeni sankaški progi na smučarski progi Sedlo. Sanke priskrbi organizator. Tekmuje se v mešanih ali ženskih parih. Pri prijavi je potrebno definirati tekmovalne pare.

Proga se bo zaprla za smučarje in se pripravilo sankaško tekmovanje.

 NAVIJAČI

Za navijače pripravljamo družaben program s prikazom starih gozdarskih opravil, tekmovanjem za najboljšega holcerja in nastopom humorista Vrliča ter druge družabne igre.

*Poleg holcarije bo organiziran pohod na Črni vrh 1543m - najvišji vrh Pohorja ter krpljanje v skupinah po 10.

 

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.